MIRT INTERIJER d.o.o. 2AMirt interijer je poduzeće koje se u okviru obiteljske tradicije od 1993. godine bavi organiziranjem, projektiranjem, izvođenjem i uređivanjem sajmova, izložbenih prostora (štandovi), evenata, promocija i izložbi na području cijele Hrvatske. Kvalitetnim radom, naše poslovanje proširilo se i u druge inozemne države.

U samo nekoliko godina pokazali smo smo u stanju ispuniti najzahtjevnije naloge naših klijenata, te sjedinili kvalitetu izrade sa atraktivnim dizajnom – a sve skupa na veliko zadovoljstvo naših poslovnih partnera. Kako bismo nama samima i našim klijentima omugućili što bolju, bržu i jednostavniju realizaciju projekta, proširili smo spektar usluga na sljedeća područja:

 • izrada reklamnih natpisa i digitalnog tiska
 • uramljivanje foto panoa plastičnim i metalnim okvirima
 • iznajmljivanje šatora
 • multimedijalna oprema (plazma i lcd monitori, platna, projektori, internet kiosci)
 • štandovi u raznim izvedbama
 • opremanje poslovnih i privatnih prostora

 

Octanorm  kvaliteta i najbolje tehnologije

Octanorm je brand njemačkog proizvođača pozbnat po cijelom svijetu. Rijel je o osnovnim aluminijskim konstrukcijama koje se slažu po „lego“ princiou –  sa tisućama kombinacija i mogućnosti dizajna.

Kada se baza složi, ubacuju se zidovi od lesonita, foreksa, plexiglasa i drugih materijala, te se povezuju sa konstrukcijom za rasvjetu, natpisne ploče, rotirajuće osvjetljene kocke i sl.. Sistemski Octanorm štandovi su povoljnija varijanta prezentacija na sajmu, ali jednako dobra i reprezantitavna kao i unikatni štandovi.

Mogu se popuniti raznim namještajem, pultovima, vitrinama, podestima i sl.. Kabine kuhinje mogu biti opremljene sudoperom, hladnjacima, vješalicom, kave aparatom, čašama i sl.. Bogatom rasvjetom i povišenim logotipom ova vrsta štanda može Vašu tvrtku predstaviti u najboljem svjetlu, te na taj način pomoći u njenom rastu.

U izradi štandova koristimo materijale renomiranih proizvođača – iverale tvrtki Kronospan, Kaindl, Fundermax i Egger, a lesonite njemačke tvrtke MEWE. Strojeve koje koristimo prilikom izrade su talijanaske tvrtke SCM, a profili štandova tvrtki Octanorm i F+T( Form &  Technik)

Zadnjih godina na tržištu su prisutni razni kongresi i predavanja svih branši koja se održavaju u raznim hotelima, školama, sveučilištima, fakultetima, koncertnim dvoranama, galerijama i sl.. To su obično mali prostori do cca 15-tak kvadrata za više izlagača.

Kada se klijent želi prezentirati u okviru takvih događaja, ponudimo mu mogućnost info pulta sa logotipom i stolicom ili izradu manjeg štanda – dobro osvjetljenog i osmišljenog specifično za takvu vrstu prezentacije.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u izradi štandova, a neke naše uratke možete pogledati među našim referencama. Trudimo se izraditi štand prema Vašim željema i potrebama, jedinstvenog dizajna. U razgovoru s Vama, naši dizajneri će se potruditi predložiti financijski prihvatljivo rješenje, te izraditi 3D prezentaciju budućeg štanda – koja predstavlja glavnu smjernicu za narudžbu materjiala i izradu budućeg štanda.

Radimo isključivo s novim iveralima (ne koristimo rabljene ),tepih ili laminat na podu je novi,  tj. svi materijali se uvijek iznova kupuju. Organiziramo tisak na naljepnicama, backlightu, tkaninama, bannerima, ceradi, meshu itd.. Namještaj koji koristimo za interijer štandova je od tapaciranih, kožnih i modernih MDF lakiranih materijala, a naši info pultovi su dizajnirani prateći nove materijale i trendove.

Zašto odabrati naš tim?

 

Nalazimo se u vremenu kada tržište postaje izbirljivije.

Da biste svoju tvrtku i paletu njenih proizvoda predstavili tržištu, potreban Vam je izvođač koji će Vam pružiti izvrstan omjer cijene i opremljenosti štandova. Obratite nam se i proširite svoje poslovanje uspomoć tima koji će Vam omogućiti uspjeh u daljnjem radu.

Na temelju dugogodišnjeg postojanja, te iskustva i rada sa vodećim firmama, naši štandovi visokokvalitetne izvedbe biti će skrojeni po Vašim željama. Ugodan razgovor s našim timom omogućiti će Vam bez obveze 3D projekt izrađen po Vašim željama i našoj sugestiji. Da bi Vaši štandovi izgledali što kvalitetnije, za izvedbu i opremanje prostora koristimo:

 • izvorne Octanorm konstrukcije – Maxima i Maxima Light,
 • uz standardne sistem štandove u ponudi su i unikatni stolarski štandovi te štandovi na kat, kao i sklopivi promo štandovi,
 • nudimo izradu povišenih podija na cijelom ili dijelu izložbenog štanda,
 • opremanje štanda potrebnim namještajem,
 • iznajmljivanje multimedijalnu opremu,
 • organiziramo izradu i postavu tiska na platna, digitalni tisak na iveralu, forex i kapa pločama,
 • vršimo opremanje unikatnim dodacima, što podrazumijeva svijetleće displeje, rotirajuće elemente, 3D natpise, video animacije, tekstove na 3M foliji, halogene reflektore i druge potrebne dodatke.